donderdag 20 februari 2014

Instagram #8

Goedemorgen allemaal! Natuurlijk ook op deze donderdagochtend weer een nieuw persoonlijk artikel! Deze week heeft vooral in het teken gestaan van véél knuffelmomenten met Verschoor! Mocht je alle foto's gewoon eens rustig willen doorbladeren, dan kun je mij volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

Donsbolletje! Lekkere schootkat wordt het inmiddels!


DIY projectje! Hier komt morgen een video over online!

Kitty loves presents! Vooral de leuke lintjes die eraan zitten!

Avondje met wat 3D acryl gespeeld. Hmm niet mijn ding, zonder mallen bloemen maken was drama. En met malletjes vind ik het maar saai. Daarnaast stinkt die troep enorm, dus niet mijn ding!

Probeer zo maar eens te werken! 1,5 Uur gedaan over een simpel artikeltje, typen met één hand omdat meneer de andere hand graag wilde. Heb uiteindelijk maar toegegeven en ben lekker op de bank gaan knuffelen!

Zo balen dat deze pads uit het assortiment gehaald zijn zo'n jaar of twee terug! Had een flinke scheur in mijn nagel precies op zo'n plek dat kortmaken gewoon geen zin heeft. Hoppa nagelpad erop, beetje lijm en de scheur groeit uit. I.p.v. deze pads kun je ook theezakjes gebruiken!

Leuke rode nageltjes met rhinestones!

Wisten jullie trouwens al dat ik blijkbaar stokoud ben? Kreeg deze week mijn certificaat binnen waarop als geboortedatum staat: 1093. Tja. 993 jaar oud? Daar is dus goed over nagedacht... Zucht.

Oh men... Wat ben ik goed in troep maken.. Gisteren dus even een middagje opgeruimd en schoongemaakt!

Hebben jullie deze cute nagelborsteltjes van de action al gezien? Voor €0,49 heb je een supercute figuurtje. Ik nam ze dus ook echt mee alleen al vanwege de schattigheid :P!

Natuurlijk ook namens Verschoor: Dikke knuffel en fijne dag!

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's weer. Verschoor steelt de show, wat is hij gegroeid, heerlijk zo'n knuffel kat. Ik repareer mijn. Nagels altijd met theezakjes, kan alleen geen echt goede nagellijm vinden, ik had een langwerpig tubetje met blauw erop, maar ja die is op. Nu doe ik het maar met 2 seconden lijm dat werkt ook. Het was weer leuk om te zien :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi jaa Verschoor wordt een grote vent! Ik vind tubes met lijm sowieso nooit handig! Ik heb geeoon een potje lijm met kwastje. Dit is nagellijm van Bornprettystore.com!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations