donderdag 6 februari 2014

Instagram #6

Goedemorgen allemaal! Weer een nieuwe donderdag, wat betekend: de instagram update! Mocht je graag alle foto's van alle voorgaande edities nog eens willen bekijken dan kun je mij ook volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations. Hier komen ook vaak weer nieuwtjes voorbij!

Heel soms kan Blacky best schattig zijn. Laten we zeggen, alleen wanneer ze slaapt ;-).


Voor mijn verjaardag vorige week lakte ik mijn eigen nagels weer met een leuke nailart. Jammer genoeg bleef ik constant achter de groene sterretjes hangen waardoor de nailart er na twee dagen alweer aflag.

En nog een keertje een set gezet met deze leuke nailart! Gemaakt met de losse glitters uit de Superheroes collectie van Essence.

Ook verfde ik de onderkant van mijn haar in een gekke bui roze. Bij de Action had ik een spuitbus met haarverf gekocht, en geloof mij: doe dit niet!!! Mijn haar werd 1 grote bos stro, de kleur gaf af, handdoeken, kleding, mijn haarborstel letterlijk alles was roze... Niet leuk. Ook stond er dat de verf uitwasbaar was, well de onderkant van mijn haar is nu uhm oranje na één keer wassen. Ach dan staan we maar even sponsor voor NL tijdens de olympische spelen haha!

Met mijn verjaardag kreeg ik van mijn moeder en zus dit leuke topje. Ze hadden hem laten bedrukken met een foto van Verschoor. How cute!!

Aaah kijk Blacky nou!! Zie je.. weer slapend ;-)

 Maandag heb ik mijn eerste dag van de minor ICT gehad, iedere maandag heb ik dan van 13:30 tot 20:00 les. Dit zijn vooral veel praktische opdrachten met de ipad, ontzettend leuk! Dus na die drukke dag even een middagje Hay Day spelen. Verslavend spel..

De nieuwe Limited Edition van Essence ligt weer in de winkels. Love letters. Ik spotte gisteren de nieuwe collectie en nam enkel dit stempelsetje mee. De lakjes vond ik erg saai en niet echt iets vernieuwends helaas.

Klein mopje! Heerlijk wanneer hij lekker op schoot komt knuffelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations