donderdag 20 februari 2014

Maybelline - Red Comete

Ook het lakje die ik jullie vandaag ga laten zien, vond ik bij de Action (serieus... waar die winkel wel niet goed voor is!). Voor €2,25 ging dit mooie rode lakje mijn mandje in, de standaard prijs van Maybelline nagellak ligt geloof ik zo rond de €8 à €9.

Red Comete is een donkerrode nagellak met een glitterfinish. De substantie van de lak zelf vond ik wat aan de jelly kant. Helemaal perfect dekken wilde de lak niet helemaal, ook lijkt hij niet egaal op je nagels!


Tijdens het aanbrengen van het eerste laagje merkte ik al op dat de lak vrij sheer is. Eerlijk gezegd had ik persoonlijk toch wel iets meer verwacht van een lakje van een vrij duur merk, Maybelline is natuurlijk niet bepaald budget te noemen voor de meeste van ons!

Ik lakte uiteindelijk twee laagjes op mijn nagels op de bovenstaande foto's. Helemaal tevreden over het resultaat was ik niet. Geen egale kleur, geen perfecte dekking en ook de glitters vielen mij iets tegen. Ondanks dat ik deze lak natuurlijk wel vrij budget heb kunnen verkrijgen, vind ik deze helaas geen grote aanrader!

Wat vinden jullie van deze lak? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations