dinsdag 25 november 2014

Catrice - First Class Up-Grape

De laatste tijd ben ik weer dol op lekkere donkere kleurtjes. First Class Up-Grape is zo'n lekker donker kleurtje!

De naam van dit lakje is echt een mond vol, ik ga hem in dit artikel even afkorten naar FCUP. FCUP is een mooi donker kleurtje die wat paarsigs en bordeaux kleurigs in zich heeft. 


FCUP heeft een shimmer finish die onwijs mooi bij deze kleur past. Het kwastje van dit lakje vond ik wel weer beroerd, rare happen uit het kwastje en niet lekker kunnen laken, maar gelukkig heeft de nieuwe collectie luxury lacquers alweer een normaal kwastje, dus ik heb goede hoop dat Catrice binnenkort weer terug gaat op de goede kwastjes. So far koop ik geen nieuwe Catrice lakken meer.

De dekking en droogtijd van dit lakje vond ik wel weer erg fijn. Na één laagje dekt dit lakje opzich al prima, een tweede laagje maakt de finish wel net even iets mooier. Ik bracht op de swatches hierboven daarom ook 2 laagjes aan. De droogtijd is erg snel!

Wat vinden jullie van dit soort donkere kleurtjes? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations