dinsdag 4 november 2014

Fogan - Donkerroze

Na alle nailarts van de afgelopen anderhalve week ga ik jullie vandaag weer eens een swatch laten zien! Dit mooie lakje van Fogan is afkomstig uit één van de twee nagellakdisplays welke ik kocht voor de salon.

Dit lakje van Fogan heeft een mooie opvallende donkerroze kleur met een shimmer finish. De shimmer weerkaatst een zilveren/blauwe kleur, dit ligt aan het licht waarin je de lak bekijkt.


Ik moest even wennen aan het kwastje van dit Fogan lakje. Het kwastje is wat breed maar heeft hier en daar wat springerige haartjes. Nu knip ik deze er binnenkort af zodat ik een wat normaler kwastje overhoudt, maar makkelijk lakken is natuurlijk anders!

De dekking van deze lak was redelijk na drie laagjes. Hierboven zie je dan ook 3 laagjes op de swatches, hier en daar lijkt mijn eigen nagel erdoorheen te komen, maar dit viel uiteindelijk in het gewone daglicht wel mee. De kleur zelf vind ik wel enorm gaaf en is leuk te combineren met nailart!

Wat vinden jullie van de lakken van Fogan? Je kunt deze lakken online bestellen op www.fogan.nl!

2 opmerkingen:

  1. Het is niet mijn kleur, maar hij glimt wel heel mooi zeg! Is dit zonder top coat?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit is idd zonder topcoat! Swatches maak ik altijd zonder topcoat zodat je goed kunt zien hoe de lak zelf is! :)

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations