zondag 23 november 2014

[Gelnagels] Rhinestone fun!

Zo nu en dan ben ik wat inspiratieloos qua nailart. Mijn zus wilde haar nagels weer gedaan hebben, maar die heeft inmiddels al zoveel op haar nagels gehad dat het even flink denken was. Uiteindelijk wilde ik iets maken met heel veel rhinestones, dit resultaat volgde daaruit!

Het is een nailart geworden met een combinatie van stamping nailart en heel veel rhinestones. Ik heb de steentjes niet geteld, maar mocht je zoiets willen namaken, zorg dat je genoeg steentjes hebt!


Ik lakte eerst de nagels met een lichte blauwe glitterlak van Ciaté. Deze lak koos mijn zus zelf uit. Toen dit droog was stempelde ik over de gehele nagel met zwart een luipaard printje. Het printje is afkomstig van een Essence stampy plate.

Toen de basis geheel droog was heb ik met een roze lak van Catrice de vlakken gelakt. Hier heb ik zo'n twee keer overheen moeten lakken i.v.m. de dekking. Langs de randen van de vlakken bracht ik rhinestones aan. Ik gebruikte zilveren, donkerblauwe en donkerroze rhinestones. Deze heb ik één voor één op hun plek gelegd. Het is wel even opletten of je de rhinestones ook recht omlaag plaatst want als ze schuin liggen is het geen gezicht!

Wat vinden jullie van deze nailart? Ik vind 'm zelf onwijs gaaf geworden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations