zondag 9 november 2014

[Gelnagels] Leopard Spots!

Soms heb ik tijdens het zetten van nagels een spontane ingeving voor een nailart. Toen ik met de nagels van deze dame bezig was en ik een groen licht kreeg voor 'leef je uit', bedacht ik deze nailart! Ik besloot er de kleuren in de te gebruiken die deze dame veel draagt en mooi vind.

Voor deze nailart gebruikte ik een aantal producten. Je hoeft niet exact dezelfde kleuren te gebruiken natuurlijk! Hierbij mijn lijstje met gebruikte producten:

- Donkerrode nagellak
- Zilveren striper
- Zwarte striper
- Crème kleurige striper
- Dottingtool met kleine dot


Ik begon zelf met het lakken van de nagel in de donkerrode kleur. Deze liet ik goed drogen voordat ik verder ging. De nailart is een combinatie met moon manicure en een leopard print. De moon manicure kun je zoals ik ook deed uit de losse hand met een striper maken, of je kunt speciale stickers gebruiken die je ook hebt voor french manicures.

De laatste stap is het maken van de leopard print. Ik maakte deze in een verticale lijn op het midden van de nagel. Je kunt de print ook over de gehele nagel doen, maar ik koos een keer voor iets anders. Je maakt de crème kleurige vlekken met de striper of de dottingtool. Met de zwarte striper omlijn je de vlekken en zet je wat random stipjes.

Wat vinden jullie van deze combinatie? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations