vrijdag 28 november 2014

Yes Love - G18-1

Ik wist al dat het merk  Yes Love onwijs veel mooie en aparte finishes in haar assortiment heeft. Toen ik een tijdje geleden tegen textuur lakjes aanliep werd ik weer spontaan helemaal blij! Ik ben gek op het merk en textuur lakken!

Helaas helaas heeft Yes Love nog steeds geen mooie namen bij haar lakjes, maar nummers. Deze lak heeft de nummer G18-1. Niet echt goed onthoudbaar, maar daar doen we het dan maar mee!


G18-1 is een limekleurige nagellak met daarin wat speckles in een blauwe en gele kleur. In de lak zitten een soort hele fijne zandkorreltjes die zorgen voor de structuur. Ik vind het altijd wel iets aparts voor je nagels, maar hou je liever van gladde nagels dan is een structuurlak niets voor jou.

De dekking van het lakje is redelijk maar niet geheel egaal. Hierboven op swatch heb ik 2 laagjes aangebracht. Een derde laagje was mooier geweest voor een wat intensere kleur, maar niet zozeer nodig.

Wat vinden jullie van textuurlakken? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations