donderdag 6 november 2014

Instagram 44/45

In verband met de nailart week afgelopen week heb ik het persoonlijk artikel even een weekje opgeschoven! Vandaag dus de Instagram post van week 44 en week 45! Je kunt mij uiteraard ook via Instagram zelf volgen: @sylvia_nailartcreations.

Degenen die mij al wat langer volgen weten dat ik inmiddels bezig ben met afstuderen aan de Pabo. Dit is mijn laatste jaar en gelukkig is mijn stage weer prima beoordeeld met een 7,5 (welke afgerond wordt naar een 8).


In de afgelopen 2 weken weer een hoop nagels gezet. Dit zijn er maar een paar van, de andere foto's kun je terugzien op mijn Instagram account, ander wordt dit echt een mega-artikel!

Verschoortje spam! Op het moment van schrijven ligt meneer overigens te rollenbollen op mijn schoot waardoor het schrijven van dit artikel echt uren duurt!

Ik heb een Action probleem... Hahaha!

Geef een kat een plastic tas en hij is uren zoet. Verschoor heeft dat ding met zijn leven bewaakt!

De afgelopen twee weken waren voor mij ook toetsweken. Veel geleerd en echt overdreven veel geleerd. Helaas zit ik wel in zo'n negatieve spiraal waardoor dingen gewoon even niet willen lukken. Hopelijk volgende periode beter!

Deze weken sluit ik af met een humor foto van Blacky. Katten kunnen soms in van die onmogelijke houdingen zitten/liggen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations