vrijdag 7 november 2014

[Gelnagels] Pinky Stripes!

De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien hebben jullie waarschijnlijk al eerder voorbij zien komen met andere kleuren. Mijn buurvrouw is echt gek op dit design en kiest vaak voor dit ontwerp, maar dan steeds weer met andere kleurencombinaties. Om te laten zien hoe leuk 1 zo'n design kan zijn in verschillende kleuren, laat ik jullie vandaag deze combinatie zien!

Roze oogt vaak heel girly op nagels. Bij deze nailart heb ik de roze kleur gecombineerd met zwart waardoor deze wat harder en stoerder overkomt. Voor deze nailart heb je enkel nodig:

- Sponsje
- Basiskleur naar keuze (ik gebruikte een roze glitterlak)
- Zwarte striper


De basis voor deze nailart is gewoon de natuurlijke nagelkleur. Ik werk met clear gel waardoor ik de natuurlijke nagelkleur in stand hou. Op de tips van de nagels sponste ik de roze glitterlak van Golden Rose. Mocht je roze toch niet zo leuk vinden, kies dan een andere kleur. Ik heb zelf vaak wel een voorkeur voor glitter, maar je kunt ook een crème of shimmerlak gebruiken om de tips te sponsen.

Wanneer alles goed droog is kun je met de striper verder. Ik begin zelf met het trekken van de lijntjes op de tip van de nagel (De vrije top -> witte randje). De lijn in het midden is de eerste die ik trek en daarna zet ik steeds wat kortere lijntjes naar de zijkanten. 

Wat vinden jullie van de combinatie zwart met roze? Ik denk zelf dat ik zo'n combinatie vaker ga gebruiken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations