dinsdag 18 november 2014

Essence - Let's Get Lost

Na verloop van tijd probeer ik mijn te swatchen bak wat in te laten krimpen. So far is dat nog niet erg succesvol. Op dit moment heb ik nog één plankje en een vrij grote vierkante mand vol met lakjes die ik nog moet swatchen. Vaak weet ik niet waar te beginnen, dus doe ik mijn ogen dicht, grabbel ik in de mand en trek ik er een op de goede gok uit haha!

Let's Get Lost is een felblauw lakje met een crème finish. Geen hele spectaculaire lak, maar de kleur oogt wel mooi en vrolijk!


Het lakje brengt fijn aan, geeft een mooie kleur af en dekt met twee dunne laagjes. De kleur kun je leuk combineren voor een mooie nailart. Ik zie bij dit lakje al een mooie winterse sneeuwdag voor me!

Wat vinden jullie van deze kleur? Hebben jullie zelf al leuke lakjes uit de vernieuwde collectie gekocht? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations