zaterdag 15 november 2014

[Review] DA 3-in-1 Nailartpen (+douchegel)

De DA komt deze Sinterklaas met een aantal nieuwe en leuke producten! Ik reviewde de bovenste twee producten voor jullie en met name natuurlijk de 3-in-1 nailartpen! Ook licht ik de douchegel nog even kort toe.


De 3-in-1 nailart pennen zijn verkrijgbaar in drie varianten bij de DA. Ik reviewde de zwarte variant met blauwe steentjes. De 3-in-1 nailartpen heeft een striperkwastje, een pennetje en een ruimte met prachtige blauwe hartvormige rhinestones.

Ik begon met het bekijken en uitproberen van het striperkwastje. Op de foto hierboven zie je het kwastje aan de bovenkant. Persoonlijk vind ik het kwastje echt nog aan de brede kant. Ik werk veel met stripers en daarom heb ik één van mijn eigen zwarte stripers eronder gelegd. Mijn eigen striper heeft een 3x zo dun kwastje. Dit is dus een klein verbeterpuntje voor het kwastje! De substantie is verder in orde, het kwastje is ook niet springerig dus lakt prima.

Het brede ronde lijntje van links naar rechts maakte ik met het striperkwastje. Zoals je kunt zien geen heel dun lijntje, maar opzich prima om te oefenen met nailart. De lijntjes omlaag (verticaal) zette ik met het pennetje die in de dop verstopt zit. Dit pennetje werkt erg fijn, hier komt een kleine hoeveelheid lak uit waar je lijntjes mee kunt zetten, maar waar je vooral erg goed stipjes mee kunt maken. Dat pennetje is een aanrader en werkt fijn!

Als laatste de lichte blauwe rhinestones. Deze rhinestones hebben een hartvorm en geven een supermooie weerkaatsing zoals je kunt zien op de foto's. De hartjes zijn vrij groot en vallen dus goed op, perfect voor opvallende blingbling nagels met Kerst!

Naast de Nailartpen heeft de DA ook dit leuke schoencadeautje in haar assortiment. Een fles douchegel mét chocoladegeur! Op de fles kun je de naam van de eigenaar vermelden en de verpakking ziet er vrolijk en leuk uit.

Zelf vind ik de chocoladegeur iets tè, deze is onwijs overheersend. Nu ben ik iemand die dus niet van chocolade houdt, dus waarschijnlijk is dit ook wel een reden waarom ik zelf de geur niet zo lekker vind. Ik kan me er wel iets bij voorstellen dat kinderen zo'n chocoladegeur onder de douche onwijs lekker vinden. Wel even uitkijken dat dit niet in de mondjes beland, maar garantie op een chocoladedouche!

De 3-in-1 Nailartpen kost €2,49, de Douchegel met een persoonlijke noot maar €0,99. Naast deze twee producten bevat het feestassortiment ook nog een haardonut voor €4,49 en indraaisteentjes voor het haar van €3,99. Al deze producten zijn verkrijgbaar bij de DA!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations