donderdag 27 november 2014

Instagram #48

Nog een aantal weekjes en dan loopt het jaar alweer ten einde. Die laatste paar weken van het jaar zijn altijd onwijs druk op zo'n basisschool en ook op de studie zelf. Deze week dus geen enorme lange post, maar wel weer wat leuke fotootjes. Je kunt mij natuurlijk ook via Instagram zelf volgen, ik vind het ook altijd leuk om weer nieuwe accounts te volgen! Volgen kan via: @sylvia_nailartcreations.


Een vriendin van ons maakte deze drie schattige mutsjes van wol. Vixie mocht als modelletje functioneren voor de foto's! Te cute!


Weer een lekker weekje in de salon gehad! Deze week lekker bezig geweest met pietjes nailart!

Fluffy tail van Blacky!

En dan spot je tijdens een studiedag op de basisschool dit.... Sinterklaas, hangend aan een touwtje om zijn nek... aan een tak. Je begrijpt nu natuurlijk wel dat ik weinig heb meegekregen van de rest van de dag haha!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations