woensdag 19 november 2014

[Nailart] Glitter Stories

Soms hoef je helemaal niet zoveel te kunnen op het gebied van nagels om iets moois te creëren. Voor deze nailart gebruikte ik een combi van de kleuren roze en goud met glitters!

Ik maakte gebruik van twee accentnagels en een french manicure. Alleen geen traditionele french manicure, maar een roze french manicure!


Ik gebruikte twee lakjes. De roze is een lakje van Golden Rose uit de Jolly Jewels collectie, dit is nummer 104. De goudkleurige lak is een nieuwe lak van Catrice uit de Million Brilliance collectie, dit is nr 07 Stars&Stories. 

Het enige wat je voor deze nailart moet kunnen is het lakken van een gehele nagel en het maken van een french manicure. Een french manicure kun je ook maken met guidelines (stickertjes die helpen bij het maken van een rechte lijn). Ik kreeg onwijs veel lieve complimentjes op mijn nagels en zoiets zal vast ook nog wel voorbij gaan komen met Kerst. Must love glitters!

Wat vinden jullie van de combinatie roze met goud? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations