maandag 3 november 2014

[Themaweek] Halloween Nailart #9

Vandaag de negende en tevens laatste Halloween nailart die ik jullie dit jaar ga laten zien! Deze 9 dagen durende themaweek is na vandaag ten einde, op naar de volgende themaweek! 
De nailart van vandaag is echt compleet anders dan alle Halloween nailarts die ik je de afgelopen dagen heb laten zien!

Geen donkere kleuren en vooral geen zwarte nagels. Ik wilde afsluiten met iets 'schattigs'! Ik koos voor deze simpele variant van de Boo spookjes. In combinatie met glitters is het een totaal géén enge nailart, maar wel Halloweenproof.


In eerste instantie vond ik deze nailart zelf helemaal niets... Ik moest er enorm aan wennen, maar uiteindelijk heeft de nailart zo'n 4 dagen overleefd op mijn nagels. Als basis koos ik voor een zilveren glitter lak van Catrice uit de Luxury Lacquers collectie (de nieuwe vierkante flesjes). Deze sponste ik op mijn nagels. De glitters zelf vond ik erg grof en hier bleef ik dan ook regelmatig achter hangen, jammer!

Met een witte lak en een dottingtool tekende ik uit de losse hand de spookjes. Met een zwarte lak en dottingtool zette ik de gezichtjes. Deze nailart is echt binnen 10 minuutjes gepiept wanneer je een wat vastere hand hebt. Heel moeilijk is deze dus niet!

Ik hoop dat jullie de themaweek Halloween leuk vonden! Mocht je nog suggesties hebben voor een nieuw thema voor een weekje nailart, laat het mij vooral weten bij de comments!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations