donderdag 2 april 2015

Essence - I Love Magic

Essence heeft weer een aantal nieuwe special effect toppers in haar assortiment. Een tijdje geleden spotte ik een nieuwe holografische topper. Ik ben echt een groot fan van Essence - Hello Holo, maar die wordt helaas niet meer gemaakt/verkocht. Ik ben benieuwd of dit een goede vervanger is!

I love magic is een special effect nailpolish, wat betekend dat dit een soort topcoat is die je moet aanbrengen over een andere lak. Ik gebruikte Revlon - Cayenne als basis, een bordeaux rode lak.


I Love Magic heeft onwijs veel holografische glittertjes. Het zijn veel fijne glitters. Wat ik zelf vooral erg mooi vond aan Hello Holo waren de wat grovere opvallende glitters, dat mist deze lak een beetje. I love magic geeft een subtiel holo glittertje aan je kleur, het is geen in your face glitter.

Over Cayenne heen bracht ik één laagje I love magic. Op deze manier kun je wel goed zien hoeveel glitters er van de lak afkomen. Ik vind hem zelf erg mooi, maar geen echte vervanger voor Hello Holo helaas!

Wat vinden jullie van deze holografische glitter? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations