maandag 13 april 2015

Personal #15

Een nieuwe week betekend weer een nieuw persoonlijk artikel. Vandaag dus weer wat random foto's van mijn week, inclusief nagels en natuurlijk Verschoor! Je kunt mij natuurlijk ook via Instagram volgen @sylvia_nailartcreations. Daar plaats ik ook regelmatig foto's!

De week begon lekker rustig. Ik had net m'n één na laatste herkansing van mijn pabotijd achter de rug dus plofte heerlijk neer op de bank en Verschoor liet dat natuurlijk geen twee keer zeggen en plofte er ook maar bovenop! 


Vanwege een afzegging woensdagavond had ik heerlijk even de tijd om na twee weken met kale nagels rondgelopen te hebben, mijn eigen nagels weer eens te lakken! Hier komt natuurlijk nog een aparte post over met beschrijving! In ieder geval ik werd donderdag helemaal happy van én het mooie zonnetje en mijn vrolijke nagels!

Verschoor is echt geboeid door allerlei soorten vloeistoffen, het maakt niet uit wat er op tafel staat, meneer moet en zal er of zijn poot of zijn neus insteken. Hier was ik in ieder geval nog net op tijd om ervoor te zorgen dat meneer niet zijn poot in de wijn zou gaan dippen.

Deze week was het gelukkig een heel stukje minder chaotisch in de salon dan de weken daarvoor. Ook wel weer mooie nagels mogen zetten, maar deze week moest ik echt wat meer tijd aan m'n studie besteden. Heb me enorm verkeken op de tijd die in een scriptie zit zeg...

Maar na alle sombere dagen volgt er altijd weer zonneschijn. Dat zijn de momenten dat dit gekke mannetje in je armen gaat liggen, op zijn rug, mét zijn pootjes in de lucht en gewoon heerlijk gaat liggen maffen als een kleine baby!

En natuurlijk de momenten waarop Verschoor aandacht wilt en zich gaat gedragen als een gek. Dan ligt hij te rollen op die leuning, pootjes omhoog, rare geluiden, de hele kast gaat open om aandacht te krijgen haha!

Hoe was jullie week? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations