donderdag 16 april 2015

[Gelnagels] Fire & Skulls

Het maken van deze nailart vond ik echt een onwijs leuke uitdaging. Ik kreeg een weekje voor de afspraak een email met daarin een inspiratiefoto. Megalange ducknails met wel echt een onwijs gave nailart. My job? Het creƫren van zo'n nailart op draagbare korte nagels.

Het is echt een hele leuke cartoonachtige nailart geworden. Qua niveau is deze niet gemakkelijk om na te maken, de vlammen zijn te doen, maar voor de skulls heb je wel echt een goede vaste hand nodig!


Voor deze nailart gebruikte ik de volgende producten:
- Donkergrijze lak (Catrice - London's Weather Forecast);
- Lichtroze striper;
- Donkerroze striper;
- Witte lak;
- Dottingtool;
- Zwarte striper;
-Penseel en remover.

De wijsvingers en pinken zijn het makkelijkste deel van deze nailart. Dit is gewoon een grijze french manicure welke ik maakte met de Catrice lak. Om de french strak te trekken ging ik er met een plat penseel en remover even langs. De rest van de nagels voorzie je overigens ook van de grijze french manicure, maar daar komt nog wat over!

De ringvingers en duimen hebben een leuk speels ontwerp met roze vlammen. De vlammen tekende ik met stripers op de nagels. Eerst met lichtroze en toen omlijnt met donkerroze.

De skull vond ik onwijs schattig, dus daar even een uitvergroting van! Met een dottingtool en witte lak maakte ik de skull. Dit is echt lastig uit te leggen. In ieder geval ik maakte de vorm met een dottingtool en omlijnde de skull met de zwarte striper, ook de details (ogen en neusgaten) tekende ik erin. Op het hoofd van de skull maakte ik nog een schattig roze strikje met een roze striper.

Ik vind dit echt een hele leuke nailart geworden, een beetje rock-achtig, niet te serieus en roze en grijs is gewoon echt een leuke combi!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations