dinsdag 14 april 2015

[Gelnagels] Something Natural

Soms is less echt more en in dit geval betekend dat, dat je met wat natuurlijke softe kleurtjes ook een erg mooie nailart kunt maken!

Voor deze nailart gebruikte ik:
- Zandkleurige basis (Essence - Suede lak)
- Witte striper;
- Bruine striper;
- Lichtroze rhinestones.
Qua materialen kun je het bij deze nailart dus beperkt houden. Een basiskleur en stripers (of gewoon een kleur met penseel). De rhinestones zijn een extra optie, heb je dit niet kun je deze ook weglaten. 


De basis van deze nailart is één kleur. Ik lakte de nagels met een zandkleurige suede lak van Essence. Deze liet ik goed drogen. Op de ringvingers maakte ik met een witte striper de bloemen, met een bruine striper de details en toen alles droog was plakte ik in het hart van de bloem een lichte roze rhinestone.

Mocht je helemaal niet van die drukke nailarts houden dan kun je het bij alleen het bloemetje halen. Omdat deze dame wel wat meer wilde zette ik op de overige nagels wat simpele lijntjes in de vorm van een roostertje. Dit deed ik overigens ook op de duimnagel.

Wat vinden jullie deze nailart met natuurlijke kleuren? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations