zaterdag 25 april 2015

[Gelnagels] Sunny Paws

Misschien was het jullie al opgevallen (of misschien ook niet), maar gisteren was een blogpost vrije dag. Niet expres, niet met een reden, maar helaas gewoon vanwege tijdsgebrek. Het zal zo nu en dan voorkomen dat ik vanwege een drukke agenda even niet de tijd kan vinden om een artikeltje te typen. Vandaag wel weer gewoon een nieuw artikel, met meteen weer een nieuwe nailart!

Waarschijnlijk herken je al het één en ander aan deze nailart! Het is inderdaad een nailart die op een al eerdere versie geïnspireerd is. Toch is deze weer net even iets anders dan de andere! Deze nailart is een combinatie van stamping en handmade!


Zoals ik ook bij de vorige nailarts deed begon ik eerst met het maken van een witte french. Met neon geel en roze maakte ik de french manicure en deze trok ik strak met een penseel en remover. Deze basis laat je goed drogen voordat je verder kunt met de volgende stappen.

Op de middelvingers en ringvingers maakte ik weer wat random streepjes en krulletjes met een zwarte striper. De wijsvingers, pinken en duimen zijn bij deze versie iets anders. Ik stempelde op de wijsvinger en pinken een hondenpootje, op de duim twee hondenpootjes. Deze dame ging namelijk die week haar puppy halen en dat vraagt natuurlijk om een leuke nailart!

Wat vinden jullie van deze versie met de hondenpootjes? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations