vrijdag 3 april 2015

[Gelnagels] Something Blue

Na alle drukke en lastigere nailarts afgelopen week, wordt het weer tijd voor wat afwisseling! Een nailart die je wat makkelijker zelf ook kunt namaken, in alle kleuren die je zelf maar wilt!

Voor deze nailart heb je maar drie kleurtjes nodig:
- Witte striper;
- Lichte blauwe striper;
- Zilveren glitter striper. 
Of natuurlijk drie kleuren naar eigen keuze!


Deze nailart kun je gemakkelijk in een aantal stappen maken. Je gebruikt de kale nagel als basis, vind je je nagelkleur nou niet mooi dan kun je natuurlijk ook lichtroze of nude als basis gebruiken. De eerste stap is een schuine lijn wit op de tips van de nagels.

Boven het witte deel maak je een schuine lijn met een zilveren glitter striper. Dit laat je allemaal even goed drogen. Vervolgens ga je verder met het trekken van een lijn tussen het wit/zilver in en tussen het nagelbed/zilver in. Links en rechts zet je nog twee korte streepjes om de nailart af te maken. 

Dit is een nailart die echt met allerlei kleuren leuk is! Zo maakte ik hem al eerder in het zwart/wit, maar ook met roze/zwart!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations