zaterdag 18 april 2015

[Gelnagels] Sunny Side!

Gisteren liet ik jullie al de basis van deze nailart zien. Een vrolijk tweegekleurde french met neon roze en neon geel! Vandaag laat ik jullie de rest van deze nailart zien!

Hoe je de basis van deze nailart kunt maken, heb je gisteren dus al kunnen lezen! Vandaag een korte uitleg voor de rest van de nailart. Hier heb je enkel een zwarte striper (of lak met penseel) en een dottingtool voor nodig!


De middelvinger en ringvinger zijn het heftigst. Dit zijn de eyecatchers in deze nailart. Ik maakte met een zwarte striper wat random lijntjes en krullen omhoog. Deze liet ik speels in verschillende hoogtes lopen, maar niet té hoog. Het is wel de bedoeling nog iets van het nagelbed te zien, anders wordt het geheel iets teveel van het goede.

De duimen, wijsvingers en pinken liet ik wat subtieler. Ik pakte een bovenhoek bij iedere nagel en daar zette ik random wat zwarte stipjes. Dit deed ik met een dottingtool in een klein formaatje (klein bolletje). 

Wat vinden jullie van deze zonnige nailart? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations