dinsdag 21 april 2015

[Gelnagels] Turquoise Stamping

Vandaag weer een leuke stamping nailart! Dit keer in een compleet turquoise thema! 

Deze nailart is vrij gemakkelijk na te maken wanneer je een beetje overweg kunt met stamping nailart en natuurlijk de juiste materialen hebt! Ik gebruikte voor deze nailart:
- Turquoise lak (Essence)
- Penseel met remover
- BP - 54 (stampingplate)
- Donkerblauwe lak (om mee te stempelen)


Je start eerst met het maken van een french manicure. Ik deed dit met een turquoise lak. Je kunt natuurlijk ook een kleur naar keuze uitkiezen. De french trek je strak door er met een plat penseel langs te gaan. 

Wanneer de french droog is kun je gaan stempelen. Ik stempelde de middelste afbeelding van plate BP-54 met een donkerblauwe lak. De verschillen in de kleuren zijn hier echt minimaal waardoor het lijkt alsof de bloem doorloopt in de french. Mocht je liever meer contrast hebben dan kun je een totaal andere kleur kiezen!

De plate welke ik gebruikt heb kun je hier vinden. Deze kost $2,99 en met de couponcode NCNLK31 krijg je nog eens 10% extra korting!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations