woensdag 8 april 2015

[Limited Edition] Essence - Hidden Stories

Vanwege de enorme drukte met studie en de salon, loop ik een beetje achter qua Limited Editons. De Hidden Stories LE is de LE van afgelopen maand, deze maand is erg dus weer een nieuwe, maar de oude LE is op dit moment wel in de kortingsbakken te vinden, met korting! 

-Enter Wonderland


Enter Wonderland is een witte matte nagellak. Een beetje een tip-ex gevalletje, maar wel leuk om te combineren. Bovenstaande swatches bevatten twee dunne laagjes voor een dekkend resultaat.

- Enchanted by hint of mint


Een hele lichte mintkleurige nagellak met een liquid sand finish. De finish is vrij grof qua textuur, het lijkt echt alsof er dikke korrels inzitten, deze liquid sand vind ik daarom ook iets minder mooie dan de wat fijnere liquid sand lakken. Ook deze lak dekt met twee laagjes.

- Mauvellous Fairy
Mauvellous Fairy is een heel zacht paarsig kleurtje met glittertjes. Zilveren en blauwe glitters zie je in deze lak terug. De dekking is wat minder goed, hierboven zie je twee laagjes. Een derde laagje zou ietsies dekkender zijn, maar of hij dan goed dekt durf ik niet te zeggen. Wel zal dit een mooi kleurtje zijn om te layeren.

- Where did I park my Unicorn

 Deze lak heeft echt zo'n naam waarvan je denkt: De naam is zo genius, deze lak zou ik alleen daarom al kopen. Gelukkig is de kleur ook nog eens erg leuk! Een babyblauw metallic lakje. Dekt opzich al prima met één laagje, op de swatches heb ik twee laagjes aangebracht omdat de finish dan gewoon net even iets mooier wordt.

Uiteindelijk is dit geen collectie waarvan ik echt een 'wauw'-factor krijg, maar opzich best leuke kleurtjes. De witte matte kan handig zijn voor nailarts, de babyblauwe metalliclak vind ik wel weer erg leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations