dinsdag 28 april 2015

[Nailart] Neon Flowers French

Het is echt al een hele tijd geleden dat ik voor het laatst een nailart op mijn eigen nagels liet zien. De reden? Tijdgebrek, ik sta of voor de klas, ben bezig met mijn scriptie, aan het werk in de salon, aan het werk voor de website etc. De tijd ontbreekt vaak om mijn eigen nagels te lakken. Daarom verwerk ik de nailart de laatste tijd gewoon tussen twee lagen gellak. Dit deed ik met deze nailart ook zodat ik 2,5 week kon genieten van deze nailart op mijn nagels!

Omdat ik de tweekleurige french zo gaaf vond, besloot ik deze ook op mijn eigen nagels te maken. Wel weer met iets andere kleuren. Voor deze nailart gebruikte ik:
- Witte lak;
- Neon groen (Fogan)
- Neon roze (Fogan)
- Sponsje
- Penseel en remover
- Lichte roze striper
- Groene striper
- Witte striper
- Zwarte lak
- Dottingtool

 
Hoe je de tweekleurige french moet maken, kun je teruglezen in een aantal vorige artikelen. Om het even kort samen te vatten. Witte french, twee kleuren op het sponsje, deppen en strak trekken met een penseel. 

Op de duimen en ringvingers maakte ik een bloem aan de zijkanten van mijn nagels. Met een lichte roze striper maakte ik drie blaadjes. met de witte striper tekende ik wat details. Met zwart en een dottingtool maakte ik het hart van de bloem en als laatste met een groene striper de twee losse streepjes bij de bloem.

Wat vinden jullie van deze groene/roze variant? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations