donderdag 9 april 2015

[Gelnagels] Lavender French Flower

Een tijdje geleden ontving ik van Born Pretty Store een aantal onwijs gave stampingplates. Ik heb al een aantal andere nailarts gemaakt met deze stampingplate, maar deze nailart vond ik ook zeker nog de moeite waard om te laten zien!

Voor deze nailart gebruikte ik:
- Lavendelkleurige lak (Sinful Colors), maar dit kan natuurlijk ook een kleur naar keuze zijn;
- Penseel en remover (voor het strak maken van de french);
- Bps - Stampingplate: BP54;


De basis is een french manicure in een kleurtje. Ik koos voor een lavendelkleurig lakje van Sinful Colors. De french maakte ik uit de losse hand en deze trok ik strak door er even met een penseel en remover langs te gaan.

Over de french heen stempelde ik met een zwarte stempellak de bloem op de nagels. Deze bloem vind ik zelf onwijs gaaf op de plate, maar de plate zelf bevat ook enorm leuke uiltjesafbeeldingen. Zeker de moeite waard!


De plate kun je hier vinden op de webshop van Born Pretty Store. Met de code hierboven kun je met het bestellen 10% extra korting krijgen op de plate!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations