maandag 20 april 2015

Personal #16

Weer een nieuwe week en dat betekend weer een nieuw persoonlijk artikel! Afgelopen week hebben we een aantal supermooie dagen gehad en ik heb daar ook zeker van genoten! Verder een lekker random weekje met o.a. werk in de salon!

Een weekje of 7 geleden liet ik deze tattoo zetten met de pootafdruk van Verschoor. Helaas begon deze helemaal te vervagen na een week of 4. Gelukkig is de tattoo afgelopen week weer helemaal opgelapt, ben er weer helemaal happy mee! Het is nu echt weer een pootafdruk i.p.v. vlek!


Weer een leuk weekje in de salon gehad. Helaas ook een aantal die zonder afbericht niet op kamen dagen op hun afspraak, maar dat blijkt te horen bij wat mooier weer. 

Belastingaangifte, yay! De omzetbelasting is weer ingediend, alleen van de inkomstenbelasting begrijp ik echt de ballen niet.. Dat wordt deze week dus even met de belastingtelefoon bellen, pff dit is zo mijn ding niet.

Lief boefje!

Deze beeldjes zijn zo onwijs cute! Sinds een tijdje hebben we een hele leuke 'action-like' nieuwe winkel in Zaandam, 'Tante Pien', die winkel verkoopt echt vanalles voor spotgoedkope prijsjes!

De rest van de week stond in het teken van m'n scriptie. Letterlijk iedere dag werk ik hieraan en heb gewoon het gevoel dat het niet opschiet, blegh... Overigens heb ik de spelfout van 'bedoelt' al gecorrigeerd, het schiet natuurlijk niet zo op om 23:30 op een zaterdagavond.

Tot zover mijn week, hebben jullie een fijne week achter de rug? 

1 opmerking:

  1. Mooie nailarts heb je weer gemaakt. Ik geniet er elke keer van.
    En die poezebeeldjes zijn echt look-a-likes van Verschoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations