woensdag 15 april 2015

Sinful Colors - Innocent

Het merk Sinful Colors vind ik onwijs leuk. De vorm van de flesjes zijn leuk, de kleurtjes zijn leuk, de finishes zijn leuk, alleen één nadeel.... Het merk wordt in Zaandam dus niet verkocht... Gelukkig in Purmerend wel, dus neem ik daar zo nu en dan wat lakjes mee!

Innocent is een lichte groene kleur met een crème finish. De kleur doet me echt denken aan de lente en is daarom ook perfect voor de heerlijke zonnige dagen!


De kleur heeft een goede pigmentatie en dekt daardoor ook vrij goed. Met één laagje zie je eigenlijk al een hele mooie kleur. Om de strepen te laten verdwijnen is een tweede laagje een aanrader. Ik gebruikte op de swatches ook 2 laagjes.

De lak brengt fijn aan en ik heb eigenlijk niets te klagen over de lak. Een lekker vrolijk en opvallend kleurtje en leuk voor verschillende nailarts!

Wat vinden jullie van deze kleur groen? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations