vrijdag 22 november 2013

Cien - Spicy Red

Ik vind het altijd erg leuk om nieuwe budget nagellakmerken te ontdekken en uit te proberen! Laatst liep ik door de Lidl en zag ik een schap staan met een aantal nagellakjes. Over het algemeen waren het allemaal wat rodere tinten. Ik viste deze mooie felle rode lak uit het schap samen met nog een ander kleurtje.


Spicy Red is een felle rode nagellak met een crème finish. Ik ben gek op rood en kan er ook eigenlijk niet genoeg hebben. Dit is een standaard kleurtje rood, maar de meeste rode nagellakken hebben nogal wat moeite met de dekking..

Het eerste wat mij opviel aan de lak is de substantie. De substantie is heel anders dan ik gewend ben. De lak is wat dikkig en lakt wat lastiger, maar daarentegen is de dekking dan wel weer goed! Het kwastje is vrij lang en is niet heel breed, maar vind ik persoonlijk ook niet onder smal vinden. Een beetje een middenmaatje dus!

De lak dekt prima met twee laagjes. Je brengt iets dikkere laagjes aan doordat de substantie dus ook iets anders is. Verder vind ik de kleur echt prachtig! De lak stinkt verder ook helemaal niets, iets wat je wel vaak tegenkomt bij onbekende merken!

De lakken van Cien zijn verkrijgbaar bij de Lidl en kosten €1,99 per stuk. Heb jij al een lak uitgeprobeerd? 

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleur zeg!!

  Ja ik heb ze al bij de Lidl zien liggen, maar nog niet geprobeert. Dit ga ik binnenkort zeker doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! En dat voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh deze is zeker mooi! Ik heb ook nog twee Cien lakjes op mijn swatch plank staan. Oh ik moet ze echt eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations