zondag 17 november 2013

[Nailart] Pink Glitter!

Sinds kort heb ik de losse glitters weer helemaal herontdekt! Al meerdere malen heb ik losse glitters verwerkt in gelnagels, en dit keer wilde ik ook mijn eigen nagels lekker in de glitter zetten! Met een roze thema ging ik dit keer aan de gang.

Voor deze nailart gebruikte ik:

- Sponsje
- Losse glitter (roze)
- Roze lak + dottingtool
- Stripers (roze/wit)


Je begint natuurlijk met het aanbrengen van een goede basecoat. Vervolgens lak ik de uiteindes van mijn nagels met een topcoat. Ik dip het sponsje in het potje glitter en dep de glitters op mijn nagels. Op deze manier krijg je een mooi gradiƫnt effect met glitter. Let op dat losse glitters echt overal gaan zitten!

Met een roze en witte striper zette ik streepjes op mijn nagels. Daarna breng ik een speels motiefje met een roze lak en een dottingtool aan. Uiteindelijk krijg je een leuke glitter nailart die vrij simpel te maken is! Mocht je niet goed zijn met streepjes en stipjes kun je er ook voor kiezen om alleen de glitters aan te brengen!

Let op: Lak losse glitters goed af met een topcoat, deze blijven helaas niet zo lang zitten dan gewone nagellak. Na drie dagen is de nailart er echt half af en is het tijd voor iets anders! Voor zolang het blijft zitten is het erg leuk!

 

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations