zaterdag 30 november 2013

[Review] Max Mini Nailpolish Set

Een tijdje geleden heb ik al meer van dit soort setjes van Max geswatcht. Ik dacht de meeste inmiddels wel gehad te hebben, totdat ik bovenstaand setje laatst tegenkwam bij de Action. Wat een gave kleurtjes! Uiteraard ging dit setje mee, wat ik er precies voor betaalde weet ik niet meer, het zal waarschijnlijk rond de €1,00 geweest zijn!

Donkerblauw


Het eerste lakje is een donkerblauwe lak met een crème finish. Hierboven draag ik de lak met 2 laagjes zonder topcoat. Aanbrengen gaat prima en de dekking is met 2 lagen goed.

Donkerroze
Het volgende lakje is een donkerroze lak met crème finish. Het kleurtje vind ik ontzettend leuk en lekker fel. De dekking is helaas minder, na drie laagjes dekte hij nog niet volledig.

Mint
 Als laatste hebben we de goede oude mintkleurige crème lak! De kleur is prachtig maar de lak streept wel iets. Bij één laagje zijn de strepen heel erg, bij een tweede laagje dekt de lak en zijn de strepen zo goed als weg!

Conclusie: Erg leuke kleurtjes bevat dit setje, ik denk dat deze ook wel mijn favoriet is van alle setjes! Jammer dat de roze niet zo heel goed dekt, maar deze kan ik altijd over een witte heen lakken. Voor de prijs hoef je het natuurlijk helemaal niet te laten!

Welke kleur is jullie favoriet? Ik ga toch wel voor de mint hoor!

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleuren, vooral,die blauwe.,toch eens gaan kijken als ik weer eens naar de Action kam.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wow wat een prachtige heldere kleuren! Vind ze allemaal erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations