zondag 24 november 2013

[Nailart] Holo French!

Normaal gesproken ben ik niet zo van de roze, maar heel toevallig had ik laatst twee roze nailarts achter elkaar. Vorige week de glitternailart, vandaag een simpele holo!

Voor deze nailart heb je eigenlijk maar twee kleuren nodig. Ik gebruikte een holografische nagellak van de hema voor de french manicure en een roze striper van Max voor de nailart. Daarnaast gebruik ik natuurlijk ook een base- en topcoat.


Je begint met het aanbrengen van de basecoat. Daarna kun je ervoor kiezen om de french te maken met je eigen nagelkleur, of een nude basis aan te brengen. Ik deed lekker makkelijk gewoon mijn eigen nagelkleur. Met de Hema lak maakte ik de french manicure en deze liet ik even drogen. Daarna zette ik met de roze striper twee schuine strepen omhoog, en twee schuine strepen omlaag om zo een soort raster te maken.

Deze nailart is supersnel te maken en was bij mij echt binnen 5 min klaar. Simpel en makkelijk voor de dagen dat de tijd er eigenlijk een beetje bij ontbreekt, maar je toch wel iets leuks op je nagels wilt hebben. Ook met andere kleuren kun je zoiets natuurlijk maken!

10 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations