dinsdag 5 november 2013

OPI - Shatter The Scales

Ondanks dat ik niet zo'n groot fan ben van crackle nagellak, kon ik mij niet inhouden om een OPI shatter te kopen toen ik ontdekte dat deze voor €2,99 te koop waren bij de Big Bazar! Ik was ontzettend benieuwd of de kwaliteit van de OPI nou zoveel beter is dan die van bijvoorbeeld Essence!Shatter the Scales is een donkergroene crackle nagellak met een subtiel glittertje erin. Een leuke afwisseling met alle standaard crème crackles. 

Als basiskleur gebruikte ik hier Essie - Where's My Chauffeur. Deze heb ik goed laten drogen voordat ik een wat dikker laagje Shatter the Scales aanbracht.

De kleurencombinatie zo vind ik erg leuk bij elkaar staan! Maar ik kan nou niet echt zeggen dat ik deze crackle veel mooier/beter vind dan bijvoorbeeld die van Essence. Ik zou dan ook niet snel €16,- voor deze lak neerleggen!

Wat vinden jullie van de OPI Shatters? 

6 opmerkingen:

 1. Hm ik vind de combi wel leuk gekozen maar ben niet zo van de crackle ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Crackle heb ik nooit echt leuk gevonden... Maar vind het wel een mooie crackle met die shimmer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou de lakjes normaal gesproken ook nooit voor de volle prijs gekocht hebben, maar voor €1,99 wel (dat waren ze voor een tijdelijke aanbieding). Ik vind deze, de goudkleurige en paarse erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk leuk! Ik heb van de week ook veel OPI Shatters bij de Big Bazar gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Qua kwaliteit zou ik normaal gesproken ook deze lakken niet gekocht hebben, maar deze vind ik toch wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations