donderdag 7 november 2013

Sally Hansen - Pink Sapphire

Sinds ik ontdekt heb dat de Big Bazar heel veel leuke merklakjes verkoopt voor een klein prijsje heb ik behoorlijk wat ingeslagen! Zo kocht ik een aantal Sally Hansen lakjes die 2 voor €3,- waren!

Natuurlijk betreft het wel lakken uit de wat oudere collecties van Sally Hansen. Voor mij niet zo'n probleem want wij hebben verder geen winkels in de buurt die dit merk verkoopt!Pink Sapphire is een lichte roze shimmer lak. In het flesje zag ik direct al dat de lak waarschijnlijk niet super dekt, maar de kleur vond ik wel erg lief! De lak brengt verder wel erg fijn aan en laat zich gemakkelijk verspreiden!

Zoals ik dus al vermoedde dekt de lak niet helemaal. Ik bracht op de swatches hierboven 3 laagjes lak aan. De lak is niet supersheer, maar de nagel is toch net iets zichtbaar door de lak heen. Wanneer je je hier niet aan stoort is het geen probleem, anders kun je de lak over een andere roze aanbrengen!

Pink Sapphire met of zonder basiskleur? Wat vinden jullie? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations