zondag 3 november 2013

[Nailart] Red Ribbons

Helaas zit het weekend er alweer bijna op... Maar natuurlijk niet voordat ik jullie vandaag weer een nieuwe nailart heb laten zien! De foto's zijn bij lamplicht gemaakt ivm de donkere dagen die nog maar weinig goed daglicht laten zien!

Als basis voor deze nailart gebruikte ik Orly - Glam Rock. De mooie suede nagellak waarvan ik jullie vorige week al swatches liet zien!


Met een nailart penseel en rode nagellak maakte ik in het midden van mijn nagels een schattig strikje. Je kunt voor de strikjes ook gewoon een striper gebruiken of eventueel acrylverf. Een strikje bestaat uit twee driehoekjes die met de punten aan elkaar verbonden staan. Deze zijn dus vrij gemakkelijk te maken!

Om de nailart wat op te leuken gaf ik de strikjes een touwtje, deze maakte ik met dezelfde rode nagellak als de strikjes zelf. Met een dottingtool en zwarte lak maakte ik in het midden van de strikjes een klein stipje. De nailart aflakken met een topcoat en klaar ben je!

Deze nailart kun je natuurlijk ook maken met andere kleuren, leef je uit! Ga jij het ook proberen? 
 

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations