dinsdag 19 november 2013

[Gelnagels] French With Glittertwist!

Ben jij nou zo'n persoon die mooie nagels belangrijk vind, maar gewoon géén goede nailarter bent? Dan is dit artikel misschien wel interessant voor jou! Ik laat je zien hoe je op een makkelijker manier een simpele french manicure kunt omtoveren tot iets leukers!

Een french manicure kan bijna iedereen wel, je hebt er sjablonen voor, een speciaal kwastje of wie weet lukt het je gewoon al uit de losse hand! Je kunt ervoor kiezen om de french te maken met je eigen nagelkleur, of net zoals ik deed, een nude als basis nemen.


Om een french manicure sowieso wat op te leuken kun je er ook voor kiezen om ipv wit een gekleurd randje te maken. Wil je toch liever wit, dan kun je met behulp van een glitterlakje of striper de french een twist geven!

Hierboven koos de klant voor een zilver glitter randje. Met behulp van een striper maakte ik een randje boven de french manicure. Ipv zilver kun je ook weer allerlei soorten kleuren/glitters gebruiken om de french op te leuken!

Dus ook wanneer je géén ster bent in nailart, kun je erg leuke en mooie dingen maken op je nagels!

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations