zaterdag 9 november 2013

[Review] Plastic Jars (Rond/Rechthoekig)

Afgelopen donderdag kwam mijn tante aan met twee dozen vol met plastic jars. Ze vroeg aan mij of ik hier misschien nog iets aan had. Hell Yeah! Deze plastic potjes zijn zó ontzettend handig om nailart in op te bergen! Deze potjes kun je ook bestellen via nailart webshops maar vaak zijn ze ontzettend duur, mocht je interesse hebben in dit soort jars, scroll dan even omlaag!


 Ik kreeg twee formaten jars. Een rond formaat, deze potjes zijn heel bekend, hier zitten vaak glitters in oid wanneer je deze besteld via internet. De andere zijn een wat groter formaat en hebben een rechthoekige vorm.Ik begin met de ronde jars. De jars zijn ongeveer 1 cm hoog, er past dus best nog wel wat in. Ik heb zelf drie bakjes vol met glitters, één bakje met dit soort platte jars met glitters en de overige zaten allemaal in van die tubes glitter (foto hierboven). Super onhandig want je kunt zo de glitter bijna niet op je nagels gebruiken. Ik heb dus alle tube glitters overgepot in dit soort jars. Superhandig en zo creëer je meteen eenheid doordat alles in dezelfde bakjes zit.

Glitters in allerlei kleuren! Je kunt zo ook beter zien wat voor kleur de glitter heeft. Ik breng zelf glitters meestal met een sponsje aan om een soort overloop te creëren, dan is zo'n plat bakje praktischer dan zo'n tube. Met een tube gaat overigens ook veel glitter verloren, zonde!

Naast glitters kun je er ook losse nailart indoen. Hierboven heb ik bijvoorbeeld kleine maantjes en hartjes, maar ook losse sterretjes e.d. 

In de rechthoekige bakjes kun je wat grotere nailart stoppen. Zo had ik zelf bijvoorbeeld nog een zakje met losse studs liggen. Zo'n half opengescheurd zakje heeft niet bepaald charme dus heb ik de studs in een rechthoekige jar gestopt. Veel beter gezicht zo!

Mocht je zelf ook interesse hebben in dit soort jars, je kunt ze via mij bestellen (en veel goedkoper dan bij de webshops!). De prijzen voor de jars zijn:
10 voor €5
15 voor €7,50
20 voor €10,-  etc.
De verzendkosten zijn uiteraard voor eigen rekening. De jars passen door de brievenbus en worden verzonden in een bubbeltjes envelop. Het plastic is keihard dus ze gaan eigenlijk niet stuk! Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar info@nailartcreations.nl 
 

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je deze kreeg! Zelf heb ik er nog een stuk of veertig liggen, dus ik ben ze niet nodig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Altijd handig he die potjes! Ik gebruik ze echt overal voor, gooi alle losse dingetjes erin en is ook ideaal qua opbergen. Heb de potjes met glitter nu ook op een soort van piramide manier opgestapeld in de salon. Ziet er erg leuk uit!

   Verwijderen
 2. op ebay zijn ze veel goedkoper maar als je ze hebt gekregen is dat natuurlijk helemaal top :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet iedereen durft via Ebay te bestellen of heeft Paypal. Op deze manier probeer ik degenen die niet via Ebay bestellen in ieder geval de potjes voor de helft van de webshop prijs aan te bieden. Gratis is helaas niet te doen, ik heb dit aangeboden via Instagram maar krijg dan honderden mails van alles en iedereen die dan willen en er waarschijnlijk niets mee doen. Op deze manier bied ik dit alleen aan voor degenen die écht geïnteresseerd zijn!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations