donderdag 28 november 2013

Instagram #48

Goedemorgen allemaal! Er is alweer een week voorbij en het weekend is weer in het zicht! Hoog tijd voor een nieuwe Instagram post! Mocht je het leuk vinden alle foto's te bekijken kun je mij volgen via Instagram zelf @sylvia_nailartcreations. Ik vind het zelf ook altijd erg leuk om weer nieuwe mensen te volgen via Instagram!

Hier was ik zoooo blij mee! Nieuwe Max Stripers. Zie hier het artikel met alle kleuren!Mooie man! Aankomend weekend mag ik gezellig op Verschoor passen het hele weekend, dus dat worden volgende week waarschijnlijk flink wat foto's! Dit vind ik zo'n mooie foto, je kunt trouwens ook wel zien dat deze niet met mijn telefoon gemaakt is haha!

Kusje voor het mannetje. Alleen meneer was even afgeleid ;-)!

Afgelopen week heb ik even lekker een uurtje de tijd voor mezelf genomen met dit leuke magazine! Tijd voor mezelf ontbreekt er vaak aan ivm zoveel drukte rond de feestdagen op school/stage, in de salon e.d.! Zo af en toe is het wel even fijn!

Natuurlijk hoort ook administratie bij het werk en geloof me... dat rooft de meeste tijd weg! Hierboven kreeg ik gelukkig hulp bij het registreren van alle lakken!

Afgelopen vrijdag nog een leuke workshop nailart gedaan met deze twee gezellige dames!

Het gebeurd niet vaak dat mijn konijn lekker wilt kroelen, maar afgelopen week hield ze het toch wel een tijd vol!

Het leed welke een surprise maken heet. Het is Sinterklaas tijd en met de klas hebben we lootjes getrokken. Ik bedacht weer wat leuks wat me úren werk opleverde, maar gelukkig is de surprise af én leuk geworden! De twee blauwe figuren op de onderste foto's zijn overigens stickers, dit omdat de naam van diegene eronder staat en mocht ze toevallig via internet zijn gaan snuffelen ;-)!

Verschoor kwam weer eens uit zichzelf op schoot liggen! Jeah, ik hou van knuffelkonten!

Helaas.. zelfs autorijden is niet veilig voor mijn nagels. Ik klapte keihard met mijn hand tegen het stuur en zie hierboven het resultaat.... Ach mijn nagels zijn nu weer even een stukje korter!

Zo nu en dan moet je je gewoon even flink wassen, he Verschoor! Cutie!

Hoe was jullie week?

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's weer. Verschoor is zo'n lekker ding :-). Je Sinterklaas surprise ziet er erg leuk. Wat schattig da je konijn zo knuffelig was. Het was weer een plezier om er naar te kijken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah Verschoortje :) Leuke foto's! En de nieuwe stripers heb ik ook, ze zijn echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hmm ik moet toch maar eens naar de Action voor de nieuwe stripers... :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations