zondag 3 november 2013

Weekoverzicht

Iedere zondag plaats ik een overzicht met alle artikelen van de afgelopen week, omdat niet iedereen de tijd heeft om iedere dag even te komen kijken en hierdoor soms wel leuke artikelen missen! Je kunt op de naam onder de foto klikken om direct doorgelinkt te worden naar dat artikel!

Zondag


Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

en

Vrijdag

Zaterdag

3 opmerkingen:

 1. Leuk die Halloween nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben echt al weken opzoek naar waar ik stripers kan kopen! Weet jij misschien nog winkels?
  Groetjes julia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Action, big bazar en op=op shops! Anders online bestellen (volgens mij heb ik jou gisteren een mailtje gestuurd met tips? :-))

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations