donderdag 21 november 2013

Instagram #46

Goedemorgen! Weer een nieuwe donderdag, dus weer een nieuwe Instagram post! Deze keer komt Verschoortje er ook weer in voor ;-). Mocht je alle foto's eens willen bekijken kun je mij volgen via Instagram zelf @sylvia_nailartcreations.

Jaaa daar is ie dan weer hoor! Mijn (inmiddels niet zo kleine) poezekindje! Helaas is de foto niet zo heel mooi.. Vervelende flitsloze telefoon... 
Koe was deze week ook even zielig, hij knalde met zijn pootje tegen zijn hok aan waardoor zijn nageltje iets te ver afbrak.. Een bloedend teentje en een stukje komkommer later was meneer weer happy.Wanneer wij weer richting feestdagen gaan komt er bij mij altijd een creatieve kriebel omhoog! Afgelopen week begon ik met het decoreren van twee kale ronde bloemenvaasjes. Op de eerste foto zie je het eerste gedecoreerde vaasje met daarnaast het originele exemplaar. De dag erna decoreerde ik ook de andere, nu hebben we twee gezellige kleurrijke vaasjes op de vensterbank staan!

De donderdagavonden zijn een beetje de avonden die ik vrij probeer te houden. Dat is mijn avondje expeditie robinson kijken, en wanneer het even kan met Verschoortje erbij! Meneer ligt dan lekker de hele avond op schoot te knorren.

Meteen na het project met de vaasjes begon ik weer met iets nieuws. Ik zocht een mooie letterbak voor in de salon waar ik alle glitterpotjes in kwijt kon. Vooral rond de feestdagen zijn glitters heel gewild en wanneer deze gewoon een beetje opvallen worden ze ook meer gebruikt! De letterbak was helaas niet mooi afgewerkt (niet egaal wit/beschadigde plekken). Omdat de letterbak maar een paar euro was besloot ik hem zelf wat op te pimpen. Ik witte de letterbak helemaal opnieuw naar een egale kleur. Vervolgens plakte ik een marble achtergrondje in de vakjes met plakplastic. Voila als nieuw!

Verschoor zit af en toe in een identiteitscrisis. Zo zit hij soms heel lang recht op zijn billen met zijn pootjes omhoog. Op andere momenten lijkt het meer een hond, maar voor nu is het een combi van gekke kat, hond en stokstaartje ;-)!

En de letterbak met glitters werkt, want er wordt flink gebruik van gemaakt verwerkt in de gel! Binnenkort maak ik even een apart artikeltje met hoe/waar de bak nu in de salon hangt e.d. Ik wil hem eerst nog even netjes inrichten want zoals het nu staat is het toch niet helemaal naar mijn zin!

Lazy Kitty. Blacky heeft mij dinsdag de hele dag gezelschap gehouden. 's Ochtends merkte mijn zus op dat het raam in de salon compleet kapot was. In eerste instantie dachten we poging tot inbraak, maar gelukkig bleek het raam uit zichzelf gesprongen te zijn. Het was allemaal even schrikken, en het glas heeft wel wat schade veroorzaakt, maar gelukkig is alles nu weer zoals het hoort!

Maandagavond ben ik ook nog even creatief geweest met knutselen. Ik wilde de klas wat opleuken door met de groep te gaan knutselen. Helaas verliep mijn dag dus net ietsjes anders en ging het niet door. Vrijdag een nieuwe poging wagen!

Als klap op de vuurpijl is Verschoortje even flink verwend deze week. Dit beestje sloopt krabpalen waar je bij staat... Tijd voor een wat groter en steviger exemplaar dus... Daarnaast vond ik dit ubercute kleedje bij de Action. Lekker zacht en heerlijk voor op het vensterbank. Verschoor maakt er gelukkig dankbaar gebruik van!

Hoe zag jullie week eruit? 
1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations