zondag 10 november 2013

[Gelnagels] Green Glitter Nailart

Ik vind het altijd zo leuk wanneer mensen een heel apart iets op hun nagels willen. Niet zo'n standaard french, geen standaard roze/rode kleur, maar gewoon lekker iets anders!

Vandaag ga ik jullie een leuke nailart laten zien met een groene glitter! Deze kleur wordt eigenlijk nooit gekozen, dus ik vind het extra leuk om hier iets mee te maken. Naast de groene glitter kreeg ik verder de volle vrijheid om iets leuks te maken op de nagels!


Ik bracht de groene glitter subtiel aan met een sponsje om een soort gradiënt effect te creëren. In dit soort nailarts vind ik een harde lijn van een french manicure niet zo mooi staan, daarom kies ik voor dit effect.

Met zwarte acrylverf en een penseel maakte ik sierlijke lijntjes. Onder deze zwarte lijntjes trok ik nog een zilveren glitter lijntje (deze zie je enkel wanneer je de foto vergroot). Om de nailart af te maken zette ik met een dottingtool en witte lak nog een rij stipjes. Gel erover en de nagels kunnen er zo'n 4 weken tegenaan!

Wat vinden jullie van deze groene glitter nailart? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations