maandag 11 november 2013

Catrice - Rosy One More Time

Soms kom ik ontzettende leuke lakken van Catrice tegen, andere keren vallen ze iets tegen. Rosy One More Time is zo'n lak die mij persoonlijk best tegenviel, maar... misschien is dit een lak die een ander helemaal prachtig vind! Daarom vandaag de swatches!

Rosy One More Time is een zalmkleurige lak met een subtiele shimmer finish. De lak is helaas erg sheer zoals je kunt zien. Hier moet je echt van houden, persoonlijk heb ik weinig met sheer nagellakjes.


Wanneer je Rosy One More Time gebruikt als basis onder een nailart of als basis onder een glitternagellak is de lak nog best te doen. Ik gebruikte deze lak eerder als basis voor de glitterlak Essence - Not Punky Nor Funky.

Op bovenstaande swatches gebruikte ik drie lagen Rosy One More Time. Zoals je kunt zien gaat de lak ook echt niet dekken. Mocht je van dit soort sheer kleurtjes houden is deze lak echt iets voor jou. Anders zou ik hem lekker skippen, tenzij je nog een subtiele basis voor een french manicure zoekt!

Wat vinden jullie van sheer lakjes? Dragen jullie dit graag of net zoals ik juist helemaal niet? 

4 opmerkingen:

 1. very natural look.
  great nail lacquer.
  that is exactly what I prefer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah jammer, ik vind hem ook niet zo mooi. Ik had er laatst ook eentje van Rimmel, waarvan ik dacht/hoopte dat het een licht wit lakje zou zijn, beetje parelmoer, maar na drie laagjes is hij nog zo doorschijnend.. Kan er niets mee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat valt dan echt tegen hè, wanneer zo'n lak niet is wat je ervan verwacht had...!

   Verwijderen
 3. Hmm, ik vind hem wel lief, niet bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations