vrijdag 10 februari 2012

Day 10: Gradiënt

Na de opvallende regenboog nagels van gister besloot ik dag 10 vrij neutraal te houden. Ik wilde de gradiënt graag een keer uitproberen met wat neutralere kleuren, de perfecte gelegenheid! De lakjes die ik voor deze nailart gebruikt heb zijn: E.L.F. - Desert Haze, Casuelle - Gold, Essence - Golden Godness en Safari - Gold Glitter. Verder heb ik een sponsje gebruikt om de gradiënt te creëren.

After the very noticable rainbow nails from yesterday I decided to keep this day calm. I wanted to make a gradiënt with some neutral colours for a long time, so this was the perfect opportunity to try this out! The polishes I used were: E.L.F. - Desert Haze, Casuelle - Gold, Essence - Golden Godness and Safari - Golden Glitter. Further I used a sponge to create the gradiënt.

 
Voor de basis heb ik E.L.F. - Desert Haze gebruikt. Een mooi nude lakje met cream finish die vrij goed dekt. Hierna heb ik de gradiënt geprobeerd te creëren met meerdere goudkleurige lakjes. Ik heb ongeveer de helft van mijn nagel gesponst met Essence - Golden Godness, dit is het meest donkere goudkleurige lakje die ik gebruikt heb.

For the base colour I used E.L.F. - Desert Haze, a very nice nude polish with a creamy finish which is pretty opaque. I tried to create a gradiënt with multiple golden polishes. I started sponging half of my nail with Essence - Golden Godness, this one is the darkest golden polish I used in this nailart.

Precies de helft van het gedeelte welke gesponst is met Golden Godness heb ik opnieuw gesponst met een andere kleur. Dit keer heb ik Casuelle - Gold gebruikt, dit lakje is iets lichter. Ik heb dus 1/2 gesponst met Golden Godness en 1/3 van de nagel met Casuelle - Gold. Ik heb vrij snel gesponst waardoor de kleuren nog niet compleet droog waren, hierdoor lopen ze mooi in elkaar over. Op het eind heb ik met Safari - Gold Glitter glitter over de complete gouden laag gesponst, ik ben expres iets meer omhoog gegaan om dat extra gradiënt effect te creëren. Uiteindelijk is mijn persoonlijke uitdaging gelukt, het is heel goed mogelijk om een gradiënt te maken met neutrale kleuren!

Exactly half of the part which is sponged with Golden Godness is again sponged but now with Casuelle - Gold. I haven't let the polishes dry so the 2 golden colours would flow into each other. So I sponged 1/2 of the nail with Golden Godness and 1/3 of the nail with Casuelle - Gold. At the end I polishes the golden part with Safari - Golden Glitter, I putted the glitters a bit above the edge of the golden part so it looked more like a gradiënt effect. At the end I defeated my personal challenge, it is possible to create a neutral gradiënt!

Wat vinden jullie van deze neutrale gradiënt? / What do you think about this neutral gradiënt nailart?

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations