donderdag 2 februari 2012

Day 2: Orange Nails

 Voor dag 2, oranje nagels, heb ik bovenstaande producten gebruikt. Twee verschillende oranje lakjes, La Femme Beauty - Orange Cream en Ultra Orange. Een zwart lakje: La Femme Beauty - Ebony. Een sheer wit lakje: Essence - Dance the swan lake. Een sponsje en een nailart kwastje. Kijk je mee naar mijn oranje nailart?

For day 2 I used above products. Two different orange polishes, both from La Femme Beauty, it's Orange Cream and Ultra Orange. A black polish also from La Femme Beauty - Ebony. A sheer white polish from Essence - Dance the swan lake. A sponge and a nailart brush. Click on read more to see my orange nailart!


Ik ben begonnen met Ultra Orange als basis. De swatches van dit lakje kun je hier terugvinden. Vervolgens ben ik met Orange Cream en Dance the swan lake random gaan sponzen over mijn nagels heen. Ik heb geprobeerd een soort van 'oranje lucht' te creeëren, de kleur van de lucht bij zons op of ondergang.

I started with Ultra Orange as my basecolour. You can find the swatches here. Up next I started with randomly sponging, I sponged with Orange Cream and Dance the swan lake. I tried to create an 'orange air' like an air which you see at sunrise.

Als laatste heb ik vogels in de lucht gemaakt. De vogels zijn gemaakt met Orange Cream. Ik vond ze zelf niet genoeg opvallen dus heb extra nadruk op de vogels gelegd met een zwart lakje. De vogeltjes heb ik gemaakt met het nailart kwastje. Ondanks het gebruik van zwart bij de vogels is het geheel toch nog flink oranje geworden!

The last thing I did were the birds in the sky. I made the birds with Orange Cream but I didn't like it the way it was then because you could hardly see the birds. I decided to make a little black shade below the birds, now you can see them well! I made the birds with the nailart brush. Although I did use some black, It's still very orange!


Wat voor nailart zouden jullie maken wanneer je met oranje zou moeten werken? / What kind of nailart would you make if you had to use orange?

4 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi! Ik zou waarschijnlijk iets met de zon doen met oranje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel erg leuk!

  Ik ga binnenkort ook de challenge doen, maar dan niet per dag, want dat red ik niet qua tijd.
  Ik ga wel proberen om van elke dag een nailart te maken i.p.v. een kleurtje...
  En zo te zien doe jij dat ook... ben benieuwd of we dezelfde ideeën zullen hebben bij bepaalde dagen..:D

  Succes en veeel plezieer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Cynthia,

  Ik heb idd ook niet de tijd om letterlijk iedere dag te nailarten, maar ik heb vantevoren wat voorgewerkt en maak soms meerdere nailarts op een dag! Ik probeer inderdaad ook echt 31 nailarts te maken en geen simpele kleurswatches bij bijvoorbeeld de blue/red/orange nails e.d.!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love this! The black is such a good add! Beautiful in orange!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations