woensdag 22 februari 2012

Day 22: Inspired by a Song

Dag 22 is geïnspireerd op een liedje! Voor deze nailart heb ik het nummer van Metallica - Just a Bullet Away gekozen. Op dit nummer heb ik dus mijn nailart gebaseerd. Voor deze nailart heb ik een combinatie van handgemaakt en stempelen gebruikt. De lakjes van links naar rechts: Max - Gun Metal, La Femme Beauty - Ebony, La Femme Beauty - White, Essence - Stamp me! Silver en Miss Sporty nr 312. Verder heb ik stampingplate S5 van Konad gebruikt.

Day 22 is inspired by a song. I choosed Metallica's song: Just a Bullet Away for this nailart. I combined this nailart with handmade and stamping techniques. The polishes from left to right: Max - Gun Metal, La Femme beauty - Ebony and White, Essence - Stamp Me! Silver and Miss Sporty - Nr 312. I also used Konad's Stampingplate S5.

 
 Max - Gun Metal heb ik als basis gebruikt hier. Ik wilde graag een donker lakje gebruiken, en de naam vond ik er erg leuk bij passen. De wijsvinger en pink hebben beide het logo van Metallica gemaakt met La Femme Beauty - White. 


Max - Gun metal is my basepolish for this nailart. I wanted a dark basecolour and I really loved the name of this polish for this nailart. My index and pink both have the logo of Metallica made with la femme beauty - white.


Op mijn middelvinger heb ik zelf een kogel getekend, de onderkant is een beetje raar geworden en als je er vluchtig naar kijkt lijkt het meer op iets anders, maar het moet echt een kogel voorstellen ;). Op de ringvinger heb ik met de stampingplate en de zilveren stamping polish 2 revolvers gestempeld. Ik wilde ze eigenlijk naar elkaar wijzend stempelen maar helaas staat de afbeelding niet in spiegelbeeld op de plate. Om mijn inspiratie even kort uit te leggen, het nummer heet just a bullet (de kogel) away, de logo's komen van de band zelf natuurlijk. En de revolvers heb ik gestempeld omdat herhaaldelijk wordt gezongen: In the shine of midnight revolver. Tot zover dus mijn inspiratie!

I handpainted a bullet on my middlefinger, well yes it looks like something else when you stare at it but my intentions were to make a bullet. On my ringfinger you can see 2 revolvers, these are stamped with the image from plate S5. I wanted to stamp the second revolver in mirror image, but unfortunately the plate didn't have that :P. My inspirations are from: the bullet is from the title (just a bullet away), the 2 logo's from the band, and the revolvers from the sentence: In the shine of the midnight revolver. 

Wat vinden jullie van deze geïnspireerd op nailart? / What do you think about this inspired on nailart?
 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations