maandag 6 februari 2012

Day 6: Violet Nails

 Dag 6 staat in het teken van Violet (ofwel paars). Voor deze dag heb ik een lila lakje van LUCIDarling gebruikt (weet helaas de naam niet aangezien ik geen koreaans kan lezen!), Essence - Purple Diamonds en Break Through en een zwart lakje van La Femme Beauty - Ebony.


Day 6 are the violet nails! I used some different colours for this nailart, I used a lilac polish from LUCIDarling (don't know it's original name, can't read no korean!), Essence - purple diamonds and break through and a black polish from La Femme Beauty - Ebony. Het lakje van LUCIDarling heb ik gebruikt als basislakje. Nadat dit helemaal droog was heb ik de helft van mijn nagel gelakt met Essence - Purple Diamonds. 


I used the polish from LUCIDarling as my base colour. After this was completely dry I polished half my nail with Essence - Purple Diamonds.
De helft van mijn nagel heb ik gebruikt als een soort van panterprint idee. Met Essence Break Through heb ik de vlekjes gemaakt en een schuine streep langs de 2 helften gemaakt. Als laatste heb ik de paarse vlekken wat meer diepte gegeven door ze met zwart te omlijnen. Alles met de hand gemaakt dit keer, de nailart is vrij simpel te maken en natuurlijk uit te voeren met verschillende kleuren!


I used half of my nail for a kind of panter print. I painted the spots and the line between the 2 basecolours with Essence Break through. I gave the purple spots some more dimension by adding some black lines. The nailart is handmade and quite simple to make, ofcourse you can make this nailart with other colours too!

Wat vinden jullie van dag 6? / What are your thoughts about day 6?

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations