woensdag 29 februari 2012

Day 29: Inspired by the Supernatural

Dag 29 is een nailart geïnspireerd op het bovennatuurlijke. Wanneer je tegen mij het bovennatuurlijke zegt denk ik meteen aan spoken! De lakjes die ik heb gebruikt van links naar rechts zijn: Zoya - Ibiza, BK Nailpolish - Nr 16, La Femme Beauty - Tuscany, China Glaze - Recycle en Max - Black. De nailart is wederom weer met de hand gemaakt.

Day 29 is a nailart inspired by the supernatural. When you say to me supernatural, I think ghosts! The polishes I used are from left to right: Zoya - Ibiza, BK nailpolish - Nr 16, La Femme Beauty - Tuscany, China Glaze - Recycle and Max - Black. The nailart is again handmade.

 
 Ik heb Zoya - Ibiza als basiskleur gebruikt. Dit is een diepe donkerblauwe kleur en leek mij perfect als nachtige achtergrond. Op de wijs/middelvinger en pink heb ik random spookjes gemaakt, vliegende spookjes door de nacht!


I used Zoya - Ibiza as my basecolour. This is a dark deep blue colour and seems perfect to me for a night background. On my index, middlefinger and pink you can see random ghosts, flying ghosts through the night!


Mijn ringvingers heb ik wat specialer gemaakt. Ik heb een hoopje aarde met daarop een grafsteen met RIP gemaakt. Het RIP is wat lastig te lezen, maar lettertjes frummelen op zo'n klein plekje is erg lastig. Vanachter de grafsteen komt er weer een spook tevoorschijn.


I made my ringfingers a little bit more special. I painted some dirt and a tombstone with RIP, RIP is a little bit hard to read, but it was very hard to paint the letters in such a small space. Behind the tombstone you can see another ghost.


Wat vinden jullie van de spookjes? / What do you think about the ghosts?
 

7 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations