dinsdag 7 februari 2012

Day 7: Black And White


Na alle kleuren de afgelopen 6 dagen is het vanaf vandaag (dag 7) tijd voor wat anders! Het thema voor vandaag is: Black and White, ofwel zwart en wit! Ik heb een beetje gesmokkeld en naast zwart en wit óók glitter gebruikt, maar dat vergeten we dan maar even snel ;)! De lakjes die ik vandaag gebruikt heb zijn er niet veel, het zijn: BK Nailpolish - Nr 16, La Femme Beauty - Ebony en Safari - Silver Glitter.

After all the colours the last 6 days, it's finally time for day 7, Black and White! I smoggled a bit with colours because I also used a silver glitter one, but let's forget that ;)! The polishes I used for this nailart are: BK Nailpolish - Nr 16, La Femme Beauty - Ebony and Safari - Silver glitter.


Oeh zwart/wit! Ik heb ontzettend veel koeien en zebra printjes voorbij zien komen voor de Black and White day, ik heb iets totaal anders gedaan! Ik heb gespeeld met lijntjes en hiermee vakjes gecreëerd. Ook deze dag is weer met de hand gemaakt, deze nailart is niet zo heel simpel te maken aangezien je wel echt een vaste hand nodig hebt om de lijntjes te trekken!

Oeh Black and White! I saw lots of cow and zebra prints, I wanted to make something more original so no print! I played with lines and created boxes. This day is also made by hand, but a little bit harder, you really need a good hand for making the lines!
 Ik ben deze nailart begonnen met een witte basis, het lakje van BK Nailpolish - Nr 16. Hierna heb ik met zwart verticale lijntjes getekend, vervolgens horizontale lijntjes. Hiermee creëer je dus al de hokjes. Na de lijntjes heb ik random de hokjes met zwart of met glitter ingekleurd. Het totaal zijn mijn black and white nails geworden!

I started this nailart with a white base, it's BK Nailpolish - Nr 16. After this I started painting vertical black lines, and after this the horizontal lines. Now I made the boxes. I randomly coloured the boxes with black and silver glitter. This all made it to my black and white nails!


Wat vinden jullie van de black and white nails?/ What do you think about these black and white nails?

9 opmerkingen:

 1. Wow, ik vind ze er echt leuk uitzien, en origineel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is really neat, I'm glad you did something different for the challenge! You must have such steady hands to make lines like those. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de print super, maar ik hou niet zo van zwart wit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gedaan! Ik had eerst andere nagels gemaakt voor vandaag, maar vond het uiteindelijk toch niet mooi. Nu maar even bedenken wat het wel wordt ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @fjeahilovenails,
  Dat probleem heb ik ook afentoe hoor, dan heb ik iets heel leuks in mn hoofd en dan blijkt de uitwerking toch niet zo te zijn als dat ik wilde! Dan haal ik het er ook weer af en bedenkt iets nieuws. Zo blijven we bezig hè! Moet wel zeggen dat ik door deze challenge weer een stuk fanatieker ben gaan nailarten, het is echt ergens goed voor haha :) En natuurlijk erg leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love this! You did such a great job! I dunno if i could get my lines so nice!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations