vrijdag 24 februari 2012

Day 24: Inspired by a Book

Dag 24 is een nailart geïnspireerd op een boek. Op bovenstaande foto's kun je de gebruikte lakjes en mijn inspiratie zien. Het boek waar de nailart op geïnspireerd is is het boek De duivel draagt prada (beter bekend als the devil wears prada, maarja, de Nederlandse vertaling hè ;)) Qua lakjes heb ik het simpel gehouden, ik heb BK Nailpolish - Nr 16 en ELF - Medium Red gebruikt.

Day 24 is a nailart inspired on a book, on above 2 pictures you can see the polishes I used and the inspired book. I used the book of the devil wears prada for my inspiration.  I kept it simple and just used 2 polishes: Bk Nailpolish - Nr 16 and ELF - Medium Red.Ik heb geprobeerd om de voorkant van het boek te gebruiken als mijn inspiratie. De middelvinger en pinken heb ik rustig gehouden met een wit/rode french manicure omdat de rest van de nailart al vrij druk zou worden met al het rood. Op de duimnagel heb ik gekruist 2 van die 'stokken' van duiveltjes gemaakt, ik heb even geen idee meer hoe je die noemt, als iemand het weet, laat het even weten bij de comments!

So I tried to inspire my nailart on the books front. I kept my middlefinger and pinkie calm by  just making a white/red french manicure because the rest of the nailart is already very busy. I made 2 'sticks' of the devil on my thumbnail, I really don't know how you call these 'sticks', if anyone knows it, please tell me at the comments!

Op mijn wijsvinger heb ik een klein stukje van een duiveltje gemaakt, het boek gaat natuurlijk niet echt over de duivel maar ik vond het wel leuk passen! Op mijn ringvinger heb ik de hak nagemaakt die ook te zien is op de voorkant van het boek. Nu met deze challenge zoek je letterlijk overal je inspiratie en kom ik er zelf achter dat er ontzettend leuke dingen te maken zijn van de simpele dingen die je om je heen ziet!

On my index I painted a little bit of a devil, ofcourse the book isn't literally about the devil but I liked it in this nailart! On my ringfinger I painted the front of the heel. During this challenge I discovered that it isn't hard to find any inspiration. Actually I find inspirations on daily things!

Wat vinden jullie van deze inspiratie nailart? / What do you think about this inspiration nailart?


2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations