maandag 20 februari 2012

Day 20: Water Marbled

Dag 20 is de watermarble! Watermarble is ontzettend leuk om te doen, maar wordt vaak wel een beetje kliederig. Ik geef zelf altijd de voorkeur aan Catrice lakjes om mee te marblen, deze werken vaak erg goed! De lakjes van links naar rechts: Catrice - Rusty but Sexy, Bye Bye Birdy, Strawberry fields forever en Up in the air. Daarnaast Essence - Chirp Chirp als basis. Voor watermarble gebruik ik meestal een flesje mineraal water, dit werkt bij mij het best. Verder plakband om de nagelriemen af te plakken en een saté prikker om te mengen. 

Day 20 is Water Marbled! I really like watermarble, but it's hard and messy. I prefer Catrice polishes for marble, because they work very well for me. The colours I used are: Catrice - Rusty but Sexy, Bye Bye Birdy, Strawberry fields forever and Up in the Air. Essence - Chirp Chirp as my basecolour and mineral water (this works very good for me!) and a wooden stick for the marbling.

 
 Ik heb expres kleuren gekozen die niet op elkaar lijken om een vrolijk geheel te creëren. Als basis heb ik dus Chirp Chirp gebruikt, een simpel nude lakje, hier zie je eigenlijk ook niets meer van terug. Wanneer je gaat marblen adviseer ik je wel een basislak te gebruiken, dit voorkomt van die lelijke kale plekken op de nagel!


I accidentily choose colours which aren't like each other to create a happy marbling. I used Chirp Chirp as my base, this is a simple nude colour, you can't see any of it anymore below the marble. I do advise you to use a base polish, this avoids bold spots on the nail!


Ik ben helaas niet zo'n goede marbler die prachtige bloem creaties kan ontwerpen, ik doe het dus ook lekker op mijn eigen manier om een vrolijk geheel te creëren en volgens mij is dit wel goed gelukt! Ik plak overigens wel altijd mijn nagelriemen af met plakband, dit scheelt echt enorm met schoonmaken!


Unfortunately i'm not a great marble, which means I can't create nice flower patterns etc. So I marble on my own way just to create something fun, well I think I did that! I use tape on my cuticles so the clean up isn't that bad.


Wat vinden jullie van de water marble? / What do you think about this water marble?
 

11 opmerkingen:

 1. leuke nailart!
  als ik watermarbelen probeer komt het design overal behalve op mijn nagels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi! Ik heb dit ook twee keer geprobeerd, maar kan er nog niet echt mee worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love nail water marbling!!!!! Would u like to follow each other?? xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat mooi gedaan! Ik heb het 1x geprobeerd met kraantjeswater en dat was compleet mislukt... Zal het ook eens met mineraal water moeten proberen dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel erg leuk gedaan, leuke kleurtjes ook, zelf heb ik watermarble nog niet gedaan,lijkt me te veel geklieder

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This looks great! Wish I was as good at water marbling!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super mooi gedaan, je bent er kei goed in! vind de kleurencombi ook erg leuk. Nu heb ik mn nagels ook gedaan met marble maar vind het ook lastig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook al zo apart. Nog nooit van gehoord. Errug!!
  Ik ga eens even op youtube speuren naar een tutorial.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou, ik denk, ik ga dit meteen eens even proberen. Heb wat fel gekleurde lakjes gekocht maar dit lukte dus voor geen meter. Ik denk dat mijn lakjes te goedkoop zijn ofzo. Oh nee, het zal aan het water gelegen hebben. Kraanwater werk dus niet. Maar goed, klein verslagje dan maar want ik vond het wel grappig.
  De eerste druppel die ik in het water liet vallen viel als keurig rond bolletje loodrecht naar de bodem, wat ik op zich ook al apart vind hahaha...dan maar een andere kleur. Die bleef wel op het water liggen maar spreidde zich niet echt uit. Daar wilde ik met een sateprikker dus even wat aan doen zoals ik het gezien had in een youtube filmpje maar toen bleef alles daar aan vast plakken. Geen succes dus :-) Eerst maar even mineraalwater kopen en dan nog eens proberen. Ach, het houdt een mens van de straat he haha..

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations